این اسلایس‌های شیر و شکلات خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی (ساده): ۲۵۰ گرم
فندق (خردشده): ۱۱۰ گرم
کره (آب شده): ۱۵۰ گرم
شیرعسلی: ۳۹۰ گرم
شکلات شیری: ۳۷۵ گرم
شکلات سیاه (خردشده): ۳۰۰ گرم
کره اضافه: ۱۵ گرم
شکلات سفید: ۳۰ گرم

 

 

اسلایس شیر و شکلات با چای خوش‌عطر ایرانی

 

طرز تهیه:
قالب مستطیل ۳۰×۲۰ سانتیمتری را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید.
ببسکویت و یک چهارم از میزان فندق را پودر کرده و با کره آب شده مخلوط کنید و کف قالب پرس کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
شیر عسلی و ۳۴۵ از شکلات شیری را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شود.
باقیمانده مغز را اضافه کنید و به سرعت مخلوط و روی بیسکویت پهن کنید.
باقیمانده شکلات شیری را ذوب کرده و روی سطح اسلایس خطوطی ایجاد کنید و در نهایت با شکلات سفید نیز همین کار را تکرار کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.
این اسلایس را در ظرف دردار به مدت ۱۵ روز در دمای محیط می توان نگهداری نمود.

منبع: ماهنامه کیک و شکلات