بهترین طریقه پخت قارچ برای از بین نرفـــــتن خواص “قارچ “

 

hou18239 بهترین طریقه پخت قارچ برای از بین نرفـــــتن خواص قارچ  • هنر خانه داري،سفره آرایی،میوه آرایی • همراه توما

قارچ یکی از سبزیجاتی اســت که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفـــــتن خواص قارچ باید بدانید که بهترین طریقه پخت قارچ کدام اســت؟

 

‘);d.write(‘

بهترین طرز پخت قارچ

 

متخصصان اسپانیایی می‌گویند که بهترین طریقه برای پخت قارچ اســتفاده از مایکروویو یا کباب کردن آن اســت.

متخصصان تغذیه و سلامت به این نتیجه رسیده اند که کباب یا مایکروویو کردن قارچ باعث حفظ بسیاری از مواد آنتی اکسیدان آن می‌شود

اما آب پز یا سرخ کردن قارچ این مواد آنتی‌اکسیدان را کاهش می‌دهد.

آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که سلول ها را در مقابل مواد شیمیایی مضر محافظت می کنند

و مانع از بیماری هایی مثل سرطان و بیماری های قلبی می شوند.

 

‘);d.write(‘

چه موادی در قارچ وجود دارد؟

قارچ حاوی پروتئین (و اسیدهای آمینه ضروری)، فیبر و ویتامین‌های زیادی مثل ب، ث، د و ای اســت و چربی و کالری اندکی دارد.

در این مطالعه که در نشریه علوم غذا و تغذیه منتشر شده متخصصان خاصیت غذایی چهار نوع قارچ را قبل و بعد از پخت با هم مقایسه کرده‌اند.

بهترین راه برای این که ویتامین و خاصیت غذایی سبزیجات حفظ شود، این اســت که زمان پخت کوتاه باشد.

اگر سبزیجات را آب‌پز می‌کنید از حداقل آب ممکن اســتفاده کنید

 

سرخ کردن قارچ

 

سرخ کردن قارچ باعث می‌شود آنتی‌اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات آن در روغن از بین برود و ارزش غذایی آن کم شود هر چند که قارچ خوشمزه تر می شود.

 

آب پز کردن قارچ

 

آب‌ پز کردن هم مقدار زیادی از آنتی اکسیدان و پروتئین قارچ را از بین می‌برد.

متخصصان فکر می‌کنند علت این اســت که این مواد وارد آبی می شوند که قارچ در آن پخته شده اســت.

البته متخصصان اسپانیایی متوجه شدند آب‌پز کردن باعث افزایش گلوکان می‌شود، ماده‌ای که در قارچ‌ها یافت می‌شود و ممکن اســت در پیشگیری از بیماری‌های قلبی موثر باشد.

 

یک قانون کلی

 

بهترین راه برای این که ویتامین و خاصیت غذایی سبزیجات حفظ شود، این اســت که زمان پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب‌پز می‌کنید از حداقل آب ممکن اســتفاده کنید.

به همین دلیل اســت که متخصصان مایکروویو را طریقهی خوبی برای پخت قارچ دیده‌اند، چون مواد مغذی خود را در آب و روغن از دست نمی دهد.

 

کباب کردن قارچ

با اینکه پخت سبزیجات با روغن باعث می شود خاصیت آن کم شود اما کباب کردن قارچ با اندکی روغن باعث افزایش آنتی اکسیدان‌ها می‌شود.

اگر از روغن زیتون برای این کار اســتفاده کنید اسیدهای چرب آن بیشتر خواهد شد بدون اینکه کالری آن بیشتر شود.

 

منبع : isna.ir

ممنون از این که این خبر را در بخش پزشکی و سلامت توما خواندید
بخش پزشکی مجله توما مطالب زیر رو هم به شما پیشنهاد میکند

نوشته بهترین طریقه پخت قارچ برای از بین نرفـــــتن خواص “قارچ ” • هنر خانه داری،سفره آرایی،میوه آرایی • همراه توما اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.